En het thai-soppa och lite nya saker
Jag tittar på Masterchef och förundras, saknar BCC food, mat-TV är fantastiskt!
Så vad äter man då till mat-TV?
Kylen är tom och affären kändes inte så lockande, dessutom hade jag två nya saker att testa efter helgens utflykt till Cajsa Warg.
Med de nya ingredienserna till hands blev kvällens middag en smarrig thai-soppa!
Jag kokade upp kokosmjölk och tillsatte salt, soja, fisksås och mina två nya burkar; krossad koriander och krossad ingefära. Sen var det bara att blanda ihop alltihop och njuta!

Jag är ständigt på jakt efter ett bra koriandersubstitut, hinner aldrig, aldrig använda den färska.... Torkad är ingen hit, och tyvärr inte krossad heller... smakade mest lite syrligt. Nästa gång får det blir fryst... Däremot var den den krossade ingefäran en hit! Salt och lite syrlig, men väldigt ingefärig! Den får stanna!
Fast det kan ju vara så att jag fick ett måndagsexemplar, för inte smakade det vitlök.... ;)
/C
Så vad äter man då till mat-TV?
Kylen är tom och affären kändes inte så lockande, dessutom hade jag två nya saker att testa efter helgens utflykt till Cajsa Warg.
Med de nya ingredienserna till hands blev kvällens middag en smarrig thai-soppa!
Jag kokade upp kokosmjölk och tillsatte salt, soja, fisksås och mina två nya burkar; krossad koriander och krossad ingefära. Sen var det bara att blanda ihop alltihop och njuta!

Jag är ständigt på jakt efter ett bra koriandersubstitut, hinner aldrig, aldrig använda den färska.... Torkad är ingen hit, och tyvärr inte krossad heller... smakade mest lite syrligt. Nästa gång får det blir fryst... Däremot var den den krossade ingefäran en hit! Salt och lite syrlig, men väldigt ingefärig! Den får stanna!
Fast det kan ju vara så att jag fick ett måndagsexemplar, för inte smakade det vitlök.... ;)
/C
Kommentarer
Trackback