inspiration

Efter fyra dagar på resande fot, med ett snabbt mellanstop på en natt sömn, kom jag hem till Kikärtsbiffar med vitlökstekt potatis och brysselkål. Gör någon glad och bjud på ett mål! Speciellt om personen i fråga ska gå upp 4.45 följande dag... Då blir det glädjehopp!


Kikärtbiffar är mkt lätt att slänga ihop. Men ack så gott! Fänkål, potatis och vitlök likaså tillsammans med en klick creme fraiche!



Kommentarer
Postat av: C

Kikärtsbiffar! Låter fantastiskt, men jag har inte riktigt lyckats få till dem än, hur gör du?

2011-01-19 @ 14:21:20
Postat av: Anonym

ägg och förvälld ströbröd verkar vara ett knep! Sen får man steka till dom utan att röra för mkt på den.

2011-01-20 @ 20:52:08
Postat av: A

Som kikärtsbiffchef i vårt hushåll får jag ju erkänna att resultatet blir väldigt varierande från gång till gång - ibland förnämligt fasta och fina, ibland i tusen bitar.

2011-01-20 @ 22:01:29
Postat av: C

Experimenterandet går alltså vidare....

2011-01-21 @ 15:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0